Hodnocení obchodu

5,0 89 hodnocení
Přidat hodnocení
5
89x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.7.2023
+ Výborná komunikace a ochota

Avatar autora | 22.7.2023
Skvělá komunikace i dodací lhůta. Nemám co vytknout. Proběhla i rychlá výměna vadně objednaného zboží. Za mně vše na výbornou.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za recenzi. Výměna nebo vrácení zboží není problém. Snažíme se vyjít vstříc.
Avatar autora | 17.7.2023
+ Rychlost dodání
+ Komunikace obchodu

Avatar autora | 4.7.2023
+ dostupnosť a rýchlosť

Avatar autora | 20.6.2023
+ Dobrá komunikace
+ Rychlost dodání

TS Avatar autora Tomáš Svoboda | 16.5.2023
Ochota, vždy příjemné jednání a snaha vyjít vstříc zákazníkovi, rychlé služby - maximální spokojenost!
EM Avatar autora Eva Mrkvová (Administrátor) 16.5.2023
Velmi děkujeme za recenzi! Snažíme se :)
Avatar autora | 9.5.2023
+ Rychlost vyřízení
+ Široký sortiment

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za recenzi. :)
Avatar autora | 1.5.2023
Super obchod
Avatar autora | 20.4.2023
+ Super přístup k zákazníkovi
+ Výběr
+ Ceny

Za mě úžasný přístup k zákazníkovi. Napsal jsem dotaz večer v půl desáté. Za dvě minuty jsem měl reakci od pana majitele a skvěle mi poradil. Kupoval jsem středové složení na kolo s keramickými ložisky. Hned ráno jsem objednal a druhý den zboží dorazilo ke mně domů. Přibalený dáreček k objednávce v podobě rukavic byla třešnička na dortu. Určitě se s radostí zase vrátím a rád si objednám. Kéž by takhle skvělých prodejců bylo více. Všem vřele doporučuji k obchodování a uděluji rád pozitivní hodnocení. S úctou spokojený zákazník J.V.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme moc za recenzi, pro nás je spokojený zákazník nejvíc:)
Avatar autora | 27.3.2023
+ velký výběr

Avatar autora | 23.3.2023
+ Kvalitní zboží.komunikace,rychlost dodání

Spokojen
Avatar autora | 6.3.2023
+ jednoduchá a rýchla komunikácia
+ vždy všetko dorazilo načas
+ Samotný materiál je super a už ani nepoužívam iný

Určite odporúčam.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za recenzi, velmi si toho vážíme!
Avatar autora | 18.2.2023
+ Rychlost
+ Kvalita produktů

Avatar autora | 14.2.2023
+ Rychlá expedice objednaného zboží. Komunikace po telefonu výborná.

Avatar autora | 1.2.2023
+ Ložiska se točí, jak jsem předpokládal.

PP Avatar autora Petr Petrilak - Endorphin Republic | 31.1.2023
Naprostá spokojenost s nabízeným zbožím. Objednávám opakovaně pro našich 6 prodejen. Vždy rychlá expedice. Maximální vstřícnost při komunikaci. Můžu jen doporučit.
Avatar autora | 25.12.2022
+ rychlost doručení
+ solidní obchod
- nic

LM Avatar autora Lukas Macek | 24.11.2022
Nakupuji opakovaně...vždy maximální vstřícnost... Dobré rady a doporučení. + Nedám dopustit na kladky s keramickými lozisky + Luxus jsou i středy s keramickými lozisky + A rozhodně doporučuji zkusit i brzdové desky Určitě nakoupím zase.
Avatar autora | 15.11.2022
+ Ochota poradit
+ Rychlost odeslání

Doporučuji!
Avatar autora | 10.11.2022
+ Velmi dobrá komunikace, vše skladem a rychlost doručení

Naprostá spokojenost, nemohu nic vytknout. Obchod všem doporučuji

Stránka 2 z 5 , položek celkem: 89